Калчев - Агенция за недвижими имоти
Калчев - Агенция за недвижими имоти

Къща, Добрич, област, гр.Балчик (Оферта №: 2372)105 000 €

Къща, Добрич, област, гр.Балчик (Оферта №: 2372)
105 000 €

Триетажна панорамна къща във вилна зона Белите скали на 1,5 км от центъра на Балчик, на 400 метра от Двореца, на около 800 метра от морето.

РЗП 270 кв.м.

Парцел 560 кв.м.

В района е изградена съответната инфраструктура – ел.енергия, вода, асфалтов път, телефон, цифрова телевизия, интернет.

Вилата е построена през 2000 г. и е на четири нива:

- подземен етаж, в който са разположени котелно помещение с голям котел за отопление на твърдо гориво на цялата къща и мазе за съхраняване на зимнина с мивка в него

- първият етаж е на нивото на земята, като в него има просторен дневен тракт с кухненски бокс /площ около 50 кв.м./ и три къта за хранене. Освен локалното парно, изградени са и два кръга за подово отопление. На етажа има входно антре /коридор/, баня и тоалетна.

- вторият етаж е еркерен, до него се стига по вътрешна стълба, облицована с дърво. На етажа има коридор, три спални, баня и тоалетна.

Подовете на коридора, банята/тоалетната са с теракот, а тези на спалните – с дюшеме. Прозорците и балконските врати на двата етажа са с немска ПВЦ дограма и се отопляват с изграденото локално парно за цялата къща, която е изцяло с външна изолация. Баните са оборудвани с душ-кабини, като в тази на първия етаж има монтирана и вана.

- третият етаж е тавански, но с достатъчно височина под покрива, с две спални, малка кухня, коридор и баня/тоалетна. Без подови настилки, изводи за радиатори.

Отопление - котел на твърдо гориво и монтирони 3 климатика - 2 в дневна и 1 в спалня.

Мебелировка и оборудване по договорка.

Къщата е така проектирана, че всяка от стаите има излаз на тераса. Терасите са общо пет, като три от тях са големи и имат панорамен изглед към морето.

Строена с естествени материали – тухла, камък и дърво, липсват итонг и гипсокартон. Вилата е строена с цел целогодишно обитаване, по принцип е еднофамилна къща, но може да се ползва и от две, дори три семейства, тъй като всеки един от трите етажа на практика е отделен апартамент, със спални и санитарен възел.

Вилата разполага с цифрова телевизия, телефон и интернет, а в двора е изградена рампа за паркиране на два автомобила.За контакт

Калчев - Агенция за недвижими имоти
9000 гр. Варна, ул. "Бузлуджа" 7-9, ет.4
e-mail: kalchev.com@gmail.com
тел: +359 899 384 658, +359 887 742 681
 • Цена:
  105 000 €
 • Вид имот:
  Къща
 • Район:
  Добрич, област
 • Под-регион:
  гр.Балчик
 • Площ:
  270 м²
 • Обзавеждане:
  Полуобзаведен
 • Етаж:
  0 (от 3 Етажa)
 • Строителство:
  Тухла
Паркомясто